Äntligen Fredag !

Precis kommit hem från jobb och nu sitter jag och väntar på far min som ska hämta mig i Vellinge, jag ska åka hem och fika med mina älsklings föräldrar och sedan bada lite och fixa mig inför kvällens festligehter låterinte helt fel va ;)?
Mina linser har inte kommit än hoppas dem kommer senare med brevbäraren....

Glömde prata om att vi hade det jätte mysigt i Tisdags när vi var på bo01 och grilla och Mattias hade gitarren med och allt dö mysigt faktiskt.. Här kommer lite bilder...

Ha det bra ! pusspuss

















Vill ha helg....

Ja helgen närmar sig som tur e , på Fredag blir det Malmöfestivalen först två, tre glas vin hemma hos Rebecca eller fler ;) och sedan in till Malmö för att sätta oss i ett öltält och lyssna på musik ochsåhär, ska bli trevligt :) ! än så länge e det jag Rebecca och Linda, kan bli kul kul...

Óch på lördag ska jag passa barn klockan 12.00 några timmar framåt och sedan ska jag och Rebecca dra till oxie på kräftskiva ska bli trevligt somjag nämnde i förra inlägget då ja! :)

Just nu sitter jag och väntar på att Rebecca ska sluta jobba, vi ska dra till Trelle och sola och hälsa på syster min :)

Får inte glömma att jag beställde bruna linser idag, det e så fint med det tycker jag :) !

Nu ska jag kila ha det bra!!

En bild där jag har bruna linser, fint va ;)?

Skattepengar :)

Jaha då är man 1500 kr rikare, skattepengarna kom in idag nice säger jag bara för dem behövdes vill jag säga :)

Slutade nyss jobba, men ska till jobb igen vid 14.30 för att alla vårdtagare ska grilla och Matte ska spela gitarr så det ska bli trevligt med lite grillad korv och trevligt sällskap :) , ja jag gillar mitt jobb eftersom jag går dit på min fritid !

Ser även fram emot lördag då blir det Kräftskiva för hela slanten i Oxie, ska bli kul länge sedan man träffade alla, hängde ju mest där när man var liten.. Ja en riktig Gangster var jag haha !!
Jobbar dock på söndagen men det e lugnt börjar 16.00 så det ska festas :)
Ha det bra gott folk !


Sömn,förkyld,bombnedslag och jobb !!

Tjenixen!!!

Ohh äntligen har jag sovit så många timmar en människa behöver för att orka med allt, det känns så skönt att vara utvilad!! Eftersom jag börjar 7 nästan varje dag så blir det inte mycket sömn eftersom jag inte kan somna förrän 1, 2 på natten.. Men idag börjar jag 16.00 så skönt
Sen inte nog med det så har jag gått och blivit jävligt förkyld vilket suger, kan inte andas och måste snyta mig hela tiden och andvända nässpray vilket jag hatar att göra...

Är hemma hos Rebecca nu, hon körde nyss till jobb och lämna mig kvar i ett bombnedslag ni ska se som här ser ut, hon e den mest slarvigaste människa jag känner och stöknar ner precis hela hela tiden hon har problem..En sak e säker jag ska aldrig flytta in med henne i en egen lya inte !!!

Jag och Linda har våra funderingar att flytta kanske mot Halmstad eller Göteborg, komma bort från denna skiten fy vill bara bort härifrån och börja om på nytt!!

Så ja nu har jag inte tid att sitta här för jag ska STÄDA eftersom Rebecca aldrig rör en fena..

Just det ja måste visa er en bild, Mina killkompisar är på Roadtrip här i Svergie och en dag när jag loggar in på Facebook så har jag blivit taggad av Filip Persson och jag kollar in bilden, och jag tänkte direkt dem har fan problem haha !



Det ska då vara jag som ligger där :O ! Hampus sitter där fram till och Björn vid mina bröst och Joel ja ni ser själv..
Och så har dem döpt det till Gangbang i Tylösand  ! Idioter ;) !

Vi hörs ha det bra !


Jobb,frukost, barnvakt

Gud så segt det var att gå upp imorse, såg Rebecca ligga kvar och sova tänkte bara neeej det vill jag med, men icke jobbet väntar !!
Väl framme på jobbet var allt lugnt och jag fick ett lugnt shcema med vårdtagare som jag varit mycket inne hos , så det var skönt..

Sen när jag kom hem ville jag till stranden men det ville inte Linda lus så det blev frukost med henne istället och flizan :) !
Sedan satt vi och prata och mös lite o solen...

När jag kom hem blev det en tupplur dö skönt, ska ni veta !!

Just nu sitte jag barnvakt vi är hemma hos mig för töserna ville bada så det har dem gjort nu i ca två timmar och vi har 27 grader i poolen riktigt skönt ...:)

Imorgon blir det jobb för hela slanten nu jobbar jag fram till ons och ledig Torsdag ska bli skönt ska ni veta, efter att ha jobbat 7 dagar i sträck..

Ha det bra vi hörs imorgon pusspuss


Huvudvärk, taco och myyss :) !

Ohh det går inte en dag utan att jag har huvudvärk, det suger väldigt mycket...
Idag blev det jobb för hela slanten eller ja nästan åtminstonde, sedan kom min älsklings Pappa och hämta mig sen körde vi hem stekte vid poolen med trevligt sällskap och världens sötaste unge var på besök och då menar jag världens sötaste 7 månader gammal och namnet var Liam ohhh det e nästan så man själv vill ha en lite bäbbbis !

Och nu känner jag lukten av Taco i hela huset hmm undra vad vi ska käka ? TACO MUMMMA !

Min älsklings Rebecca slutar vid 20.00 så ska jag be pappa köra mig tillbaka till Vellinge town, jag bor juh där nu eller ja har bott där under hela sommaren när jag jobbat och jag jobbar fortfarande så jag bor där nu med,men att åka hem och käka och träffa mina underbara föräldrar e juh aldrig fel...  Jag och Rebecca ska kolla film och mysa för båda två ska jobba hela helgen , gud va kuuul nej men fan vad vi kommer tjäna money, och det gillar vi :) !

Nu ska jag gå ner och käka , ha det bra hörs..

Här kommer lite bilder från innan idag !!



                                                                                                                                                                                                                                                      
                                                       

 











Hellu !

Heeej allihopa !
I'm back !!
Nej men gud va länge sedan det var man skrev i sin dö snygga blogg..
Men det kan bero på att jag har bättre saker för mig och om sanningen ska fram så ja visst har jag det..

Det ringde nyss på dörren och jag tänkte vem fan e det går och öpnnar och där står min älskling Linda, en liten överraskning det e inte helt fel med sånt ibland...

Ja vad som hänt under sommaren är för det mest jobb jobb och jobb men jag det gör inte så mycket trivs så himmla bra på mitt underbara jobb. Jag jobbar på Almgården här i Vellingetown det e grejor det , ska ni veta haha !
Jag har gjort mer än att jobba ja visst, det har blivit lite fester hit och dit och det gillar vi.. Och vädert har inte varit det bästa men stranden har det blivit några enstaka gånger.

Och i September e det tänkt att dra till Barcelona med Rebecca, och kanske Lotta,Josse och Markus !
Och jag har hört bra saker om den staden men även dåliga ex. horor och knark precis överallt och att det e svin dyrt att leva i denna fina stad.. Men vilken tur att vi bor Gratis där då eftersom Rebeccas kusin Johan bor där ;) !

Jag kommer inte ha något liv nu i 7 dagar för Evelina ska jobba, men skit i det dö bra pengar juh och det gillas !!

nej nu ger jag upp, och ska vara lite social..
Ha det bra gott folk , ciaaao !


RSS 2.0