Hellu, det var inte igår ;)

Som ni säkert märker så e jag jävligt kass på att skriva blogg, har helt enkelt annat för mig...


Har en hel del att berätta men det bästa utav allt är ju ändå att jag tar studenten om 18 dagar kan det blir bättre? nej tror inte det va! Fy fan va roligt det ska bli, att bara känna känslan...

påsista tiden har det blivit en hel del festade, hemskt trevligt

Förr förra helgen var jag, Linda,Hampus och olof på fest i skurup som jag nämde i mitt förra inlägg ni vet det dära med sumo brottning och det och vem tror ni vann utav tjejorna? Hehe jaaaag, så grym jag var ni skulle allt sett jag bara rörde Linda med lillfingret och pladask så föll hon, men vem kan stå upp när Krampan Eve är igång?  Där var väldigt trevligt ibörjan men slutet gick som det gick. Det är inte varje dag jag gråter men ni kan tro att jag grät :(
Efter det drog vi hem till Hampus Hansson betydligt roligare och gladare framförallt.

Ons- Fre Var då festfolket uppe i Hörr i Lindas stuga DÖ BALL; DÖ BALL Säger jag bara.. Fan va roligt vi hade speciellt åt Hanna och hennes roliga och härliga skratt och Kryllet då hans jävla skratt fy fan va ball vi hade :) Vi söp inte bara ohh nej vi var ute och gick lite i skogen och plötsligt skriker Felicia en ORRRRRRRRM , alla sprang dit och ville kolla, vi har även spelat kubb vilket jag också är en jävel på Jag och Rufus i samma lag ingen slår oss kan jag säga er, vi har gjort en massa saker men pallar inte dra upp det här. Måste bara nämna min och Lindas goda köttfärsås som vi också gjorde där uppe MUMMMA!

Och sen har jag fått en ny mobil wiiiie världens finaste :)


Just nu har jag precis skrivit ett arbete, och nu väntar jag på min älskade Stora Syster Theres för vi ska hitta på något roligt.. Ha det bra folket puss & Kram

:)

helgen har varit jätte bra och väldigt fin :), varit på student balen shit snart e det studenten också fan va jag längtar..

Efter balen i lördags åkte jag och min partner(Björn) under kvällens gång till Törringe för att fortsätta festa vidare,väldigt trevligt där med:) Men dock blev jag av med honom där inne men jag hade det roligt med annat folk.

Va hos tandläkaren innan och hade visst ett hål att laga, så ska tillbaka dit där nu 17.20 för att laga det, ajajaj!!
Jag som sköter mina tänder så fint..
Efter det ska jag ta bussen till Trelle, för att sova hos min syster som jag gör sådär 2 gånger i veckan, trivs bra i deras sällskap...

På lördag blir det fest i Skurup, med Sumo brottning och hopp borgar, lite annourlunda men blir säkert bra haha!

Annars leker livet på...

En bild på mig och min fina klänning :)

Jobb :)

YEES, känns riktigt skönt att ha jobb när man nu går ut till Sommaren..
Var och "provjobba" idag på Almgården (hemtjänst) i Vellinge, det gick mycket bra..
Jag gick bredvid en som heter Bodil och hon lärde mig deras arbetsrutiner..
Efter dagens slut gick jag och pratade med Chefen, lite rädd var jag ska jag erkänna haha men det gick bra fick schema och allt man tackar...


Jaha imorgon blir det stan med Björn man kan ju säga att vi e ute i sista minuten att hitta kläder till honom (till Balen)
Men det ska vi nog ordna...På lördag e det då Bal ohh så kul det ska bli.. Att känna sig snygg och fin för en dag är juh inte helt fel..

Helgen måste jag ju bara säga att det var den bästa på väldigt länge
Fredag mys och grillning hemma hos söta Fliz...
Lördag kom syster och hennes sambo och hämtade mig vi drog till Rådhuset för att min morbror och hans thailändare skulle gifta sig..
Efter det åkte jag med min syster och Vasko till Hörby för att dem skulle kolla på en bil..
När dem visade mig bilen trodde jag att dem skojade skit snygg Audi , cabbe årsmodel 08..

Efter bil köpet drog vi till deras kompisar i Eslöv satt ute i fina vädert och drack Kaffe..

Sedan tillbaka på Bröllopet, festen började halv 6...
Åt god thailänsk mat och drack gott, alla i min familj och släkt drog hem relativt tidigt förutom jag och min Store bror Andreas givetvis haha, vi drack och dansade deras dans haha riktigt trevligt hade vi.. Sedan ringde Annicka mig och frågade om jag ville med ut, jag tackade självfallet inte neej jag var ju redan i Malmö så det var chill.. Vi drog till White hade svin ball..
Massa snygga grabbar var där med dit ska jag fler gånger haha ;)
Om ni vill veta så var jag hemma kl 05.30 bra Evelina !

Har glömt att nämna lite om Valborg, den var också riktigt bra först hemma hos Lina ute på Landet i Svedala, trevligt trevligt:)
Sedan drog vi och efterfesta hos Hampus Hansson, trevligt där med..
(blev nästan våldtagen för fan men det löste sig)
Och blev bra vän med mitt ex Hampus Larsson. Som bara e roligt..
Ekberg ville att vi skulle gå hem vid 5 men det ville inte jag så jag stannade kvar helt själv..
Och däckade på ett golv i ett litet jävla rum, men det gick bra,  vaknade vid 10.
Städade lite smått och sedan hade jag följe med Hampus Larsson till Västra Ingelstad vid 2 tiden han tog bussen hem och jag gick raka vägen hem och soooooooov :)

Allt för mig ...
Ha det riktigt bra ses :)


Haha bild sen Valborg. Här e man trevlig och hälsar javisst :)


RSS 2.0