Fredag wihhho

Bohlen ringde nyss och sa att hon nyss varit och kollat i lägenheten och att hon får flytta in idag, så hon och jag ska vara där ikväll och städa och börja flytta lite saker dit. :)

Jahapp då blir det Törringe imorgon nice ( och nej jag e ingen jävla bonde som vissa säger, man måste ju prova på det också) 
 Black jack som spelar för fan, ska bli väldigt trevligt..

Nu sitter jag och väntar på min älskade Far som ska hämta mig, sen när vi kommer hem ska vi gå till Östra Grevie och tillbaka om vädret håller i sig. Efter det ska jag övningsköra :).. Vad skulle jag gjort utan dig pappa ?du e bäst och glöm aldrig det <3

Pappa & Mamma..


Det här med att Blogga asså !

Som ni märker suger jag på detta med blogga, jag orkar helt enkelt inte. Men tro inte jag har gett upp icke jag skriver när jag känner för det okej ? :)
 
Ja vad som hänt sen förra gångens skrivande e nog inte mycket. 

Att Rebecca och jag ska flytta alla våran saker till Vipgränd där vi kommer bo framöver, ska bli väldigt intressant och se om man klarar det. Ja Rebecca vetifan för hon e så jävla slarvig med allt, det kommer ju vara jag som kommer få ta hand om alla saker för hon vet ju aldrig vart hon lägger sina saker. Och hittar hon inte sina saker börjar hon skrika, dampa och gråta sån nörd.
Ni skulle allt sett igår kom hem till henne hon var sur som fan, jag bara vad e ditt problem ? Hennes svar var då att hon inte hittade sina papper på lägenheten så då kunde hon inte betala räkningen.. Ja lite synd tyckte jag om henne hon satt ute i hallen och grät medans duktiga Eve tog tag i letandet och börja leta precis över allt i hennes rum, lovar det var ingenstans trodde då jag som inte kollat under sängen men vem fan lägger viktiga papper under sängen ?
jo Rebecca Bohlen givetvis där låg dem hur fint som helst i en papperspåse.
 Alla som känner mig vet ju hur min maliga min ser ut så jag gik ut i hallen stolt som tuppen och log och såg malig ut ... Rebecca frågade vad e det ?
 jag sa inget utan visade henne papperna, hon bara neej neej vart hittade du dem UNDER SÄNGEN HAHAHA och Rebecca tacka och blev glad tillslut som tur var.. Allt för dig hjärtat <3<3 

jag och mina underbara vänner har även varit uppe i Örkelljunga på en liten minisemester under sprotlovsveckan som nu blir den sista tyvärr :(
  Riktigt roligt var det lekte i snön som om vi var 7 år nice, lite barnasinne har man allt kvar eller hur mina vänner?

Ja hmmm folk undrar ofta hur det går med grabbarna mitt svar e precis lika dant som innan!
Har ingen grabb och tänker inte skaffa mig någon iheller, efter 4.5 års förhållande så ska ni bara veta hur skönt det e och vara fri kunna göra precis som man själv vill och leva livet tills jag kanske blir ja äldre iallafall då man ska skaffa familj och hela det . Men den tiden den kommer att komma! Nu lever jag livet döö skönt faktiskt !
Men ni kanske få det att låta lite precis som om jag inte tyckte om mit ex, men klart att jag gjorde ( hade våra underbara stunder tillsammans)
Men det här med singel e annat ;)

Till Sommaren blir det solsemester jappjapp :) Lutar åt  Rhodos eller Ios så får väl la se!

Ha det bäst gott folk, lova att vara rädda om er / puss och kram Mamma Eve ( som då e mitt fina smeknamn)

                                          

Idag är det ingen vanlig dag för det e min älsklings 20 års dag wiiie :D

GRATTIS MIN ÄLSKADE VÄN ÄNTLIGEN 20 ÅR.. OCH DET INNEBÄR SYSTEMET YEEEEEEEEAHHH ;)

HAR INTE SKRIVIT PÅ LÄNGE MEN DET E SJUKT TRÅKIGT TYCKER JAG!
BLÄ PÅ BLOGG SKRIVER NÄR JAG ORKAR!

I HELGEN HJÄLPTE JAG SYRRAN ATT STÄDA FÖR DEM HAR FLYTTAT NU JUH.. VI VA ÄVEN PÅ IKEA OCH JAG KÖPTE LITE SAKER TILL REBECCAS LÄGENHET DÄR ÄVEN EVVVVE SKA BOOOO WIIIIE WIIEEE HIHI SNART FLYTTAR VI TILL VELLINGE TOWN


RSS 2.0