Måste börja ta tag i mitt liv nu !

Helgen var helt okej, orkar inte skriva om den men Tack Micke för igår :)

Jag får bara mer och mer ångest för varje dag som går, orkar inte se ut så här längre måste verkligen ta mig i kragen nu!!
Mår bara skit när man ser sig själv i speglen eller gamla foton.. Skriver inte detta för någon ska tycka synd om mig eller något sånt utan det e exakt så här det känns! FÖRJÄVLIGT ska jag be och få tala om..
 Så efter maten ska jag ut och jogga och ska försöka hinna med det varje dag men kan bli svårt eftersom skolan tar mycket tid och min barnpassning men jag ska försöka iallafall..

Hoppas alla ni andra mår prima liv !

Fredag :)

Äntligen Fredag idag blir det en lugn kväll med Linda och Björn, får se vad vi hittar på !!

Imorgon blir det först stan med Björn han ville att jag skulle hjälpa honom att hitta snygga kläder självklart ställer jag upp bara roligt... Sen på kvällen blir det fest på nordligaste åkrar det ska bli skoooj :)


Kan någon hjälpa mig översätta denna text ? Fick den på Facebook av någon Bassam Idbaali..


 Inför jag vet inte vad jag ska säga dig, men du är för bra, du dégage exeptionel charm. Det känns som om vi har alltid vetat att jag ville skrika du mycket hög: jag älskar dig. för vad du område att vara på bilder entoucas. Jag omfamna dig stark. aifaite bodde jag Stockholm från den 17 april:)
Asså va ? vet inte ens vem människan e men det blir säkert bra !!

:)

Fick nyss ett sms utav Rebecca, hon frågade om jag ville jobba för henne den 6 mars på cafet på Vellingeblomman
JA klart jag vill det så jag kan lägga in en fot så det kanske blir mer jobb framöver :)
Rebecca kan ju själv inte jobba denna dagen eftersom hon och Emmz ska ha 20 års fest då
Själv kommer jag lite sent till tjejmiddagen pga jobbet men det skiter jag i haha ;)

Är i skolan nu slutar snart, då ska jag handla med mor och far...


Hoppas hoppas :)

Ja ni vill juh säkert veta vad jag går och hoppas på ellor ?
Jo att Rebecca får lägenheten denna gången, hon fick juh aldrig den hon kolla på förra gången..
Jag ska bo med Henne eller ja jag får vara där när jag vill men bara på ett  vilkor och det e att jag städar
(eftersom jag e så grym på det) :) 
Ja och lägenheten finns i Vellinge någonstans tror det var Vipgränd..

  Jag älskar dig och du e min bästa vän 
Tack för att du alltid ställer upp till 1000% <3

                                                                                
                                                                              

Dagens händelse !

Kommentarer Postat av: Hanna.H.Hedman(Y)

Hej! detta var Hanna från din klass "OP06" jag skulle bara säga att jag gillar att läsa din blogg och jag tycker dina bilder är superkula(Y) att titta på..*fnizz.. Kramiizar Hanna "som sitter till höger om dig"



Postat av: EVE
Det var ju snällt att du kommentera mitt inlägg Hanna.. Men måste bara fråga har du inget annat göra om dagarna än att kolla min blogg stup i kvart det e juh inte så att vi pratar iskolan precis... jag skulle uppskatta om du slutar kommentera mina inlägg eller ännu bättre sluta att gå in på min blogg. Sköt om dig / Kram Evelina

2009-01-19 @ 14:52:37 URL: http://nilssonevelina.blogg.se


 
( Två kompisar som egentligen tycker om varandra)

En helt vanlig tråkig Måndag !

Just nu sitter jag iskolan med mina älsklingar Hanna & Flizan döööö kul...

Första lektionen var då nutida konst och det e verkligen skit tråkigt en gubbe som står och babblar om en massa skit fy fan att börja måndagen kl 08.00 med honom det e fan en mardröm Tro mig..

Efter skolan blir det ett jävla massa pluggande hemma hos min syster i lugn och ro eftersom hon inte slutar förrän 18.00 och Vasko håller på i nya lägenheten..

Längtar tills Rebecca ringer för hon hade värsta hemlisen att berätta hihi !!

Tjingeling..
 

HELG WIIHHO

Torsdag glömde jag skriva väldigt dåligt asså fy skäms Eve ;)
Men ja skolan och tandläkaren blev det igår fy fan hatar att gå till tandläkaren blev ju för fan bedövad i hela käften..

Sedan hämtade min fru Rebecca Bohlen mig och så körde vi till min systers salong och hälsade på och där fanns även Hampus (mitt ex) han tatuerade sig och det såg ut att göra väldigt ont stackars liten..

Efter att jag och Bohlen var där gick vi upp till syrrans lägenhet och chilla, åt mackor och väntade på syster yster :)
Sen e rebecca kär i oc så nu har hon börjat om från början och kollar på alla dessa avsnitt Palla..
Så när syster kom hem gjorde jag och hon lite nytta vi gick en lång promenad med hundarna medans lata Rebecca satt kvar hemma i lägenheten och kolla Oc. 
Sedan när vi kom hem åt vi kebab och började packa lite och så..
Sedan blev klockan mycket så när vi skulle gå och lägga oss Fick vi alla (Tessan, Vasko, Jag och Rebecca) skrattanfall och bara låg och garvade det var så ball..
Men tillslut blev det tyst och alla somnade och skojar ni om jag var död i morse eller?  JAPP JAPP ...


Sitter iskolan nu lite trist men det går eftersom vi slutar kl 12.00,  sen e det helg så skönt hihi :)
Idag ska jag träffa Nadja och Jasmine ska bli trevligt det är ju liksom inte varje dag man gör det...
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på än men något roligt kommer vi säkert på..

Imorgon blir det iallafall fest hos Star trevligt ska det bli...
ska även träffa min älsklings Linda som jag inte gjort på år och dar :'(  ÄNTLIGEN

Tänker på dig hjärtat <3 

                                      

Onsdag

Jaha när jag och pappa var på väg till Trelle vid 07.00 fick man höra på radion att nån dum jävel satt fyr på Badhytten nu med, folk har ju absolut inget liv PALLA... Pappa som har lite problem med tjuvar sa även att dem tagit diesel utav honom inatt igen det e väll sådär sjunde gången nu... Va fan köp egen diesel Världen går bara utför.. Vilken jävla tur att Strandbaden blir klar till sommaren så där finns något man kan göra i Vellinge kommun :) Idag ska vi hälsa på Marco i Tygelsjös fängelse men ingen av oss hittar ditt men det löser vi. Men vi får köra en timme innan för vi ska vara där halv 6 och det e bara besök tid i 2 timmar så då får man juh passa på. Helgen börjar närma sig Nice, då blir det kanske fest hos Matte Stjärna :) ska även träffa Nadja och Jasse... Take care...

Evve hatar skolan !

hej hopp sitter iskolan verkligen skit roligt fan vad jag hatar detta!! vill bara ta studenten (150 dagar) :) Idag ska jag åka och handla med mor och far sedan hem och umgås med Rebecca och Emma vi skall ut på en lång promenad och sedan kolla andra avenyn som äntligen börjar..... Imorgon ska jag och Rebecca hälsa på Marco i fängelset skall bli trevligt... ha det bra

En blåsig Måndag

Gick upp halv 7 i morse åt frukost och sedan begav jag mig upp till 101:an där far min väntar på mig... Han e min personliga taxi till skolan nice slippa ta den jävla bussen tar fan en timme! Skolan flöt på först konst e ju inte jätte intresserad av det så lektionen var sjukt dryg men övergo lärare och det e juh huvudsaken, vi behövde tex inte komma på lektionen imorgon skönt. Sen gick jag och Hanna och köpte bullar och tog med dem hem till min älskade syster och lunchade där och det e nakdelen när dem ska flytta vart ska vi då ta vägen på måndagar har 2 timmars lunch. Nu sitter jag här hemma och ska snart ta mig något att äta eftersom jag ska passa mina tjejor 17.30 - 19.30 Sen ska jag och Bohlen ta en lång promenad Älskar dig min bästa vän och så kommer det alltid vara hela livet bara du och jag <3 Jag längtar tills du får lägenhet för då ska jag flytta in hos dig och ta hand om Lilo:) Rebecca har fått för sig att köpa jycke när hon flyttar. Ja eftersom det inte fungerar på att lägga in en bild på hur den ser ut så får ni gå in på google (shar pei) Ta hand om er :)

Helg :)

Fredag var det först skolan länge sedan, trevligt att träffa klassen igen..  (men inte lärarna) orkar inte förklara varför men hanna och flizan ni vet ju själva..
Sen åkte jag med far hem, bestämde mig för att gå ut och gå som jag gör varje dag nu skönt som fan e det..
Måste juh komma i form till sommaren som man säger varje år hihi.. Har även tänkt börja träna småtjejorna i Fotboll bla min lillasyster och hennes kompisar så jag ska med Linnea (minsyster) på tisdag och prata med hennes tränare för dem behöver en grym tränare nu när dem skall börja spela på elvamanna..
Pratade med Jasmine under dagen också det e ju inte varje dag längre tyvärr :( hon fårgade om jag var sugen på att följa med på en lokalfest vid lindängen självklart var jag det och det var hemskt trevligt där träffa lite nytt folk och så det e ju aldrig fel
Men jag och Jasse pallade inte vara där hela tiden så vi bestämmde oss för att dra ut weee vi tog bussen in mot stan. Vi visste inte riktigt vad vi var sugna på men jag visste att det var någon på crown som hete Volym så vi ställde ju oss i kön och när vi kom fram vakterna bara tyvärr tjejor det e 20 här ikväll vi bara men kom igen hallå snälla släpp in oss ja ni vet själva men nej dem kunde juh inte bryta mot reglerna.
Så vi gick vidare skulle testa White men neeej inte lönt att dra in där dem stängde om 58 min haha!!
Så vi vandra vidare mot slagt men Jasse ville så gärna säga hej till sina älsklingsvakter som jobbar på Barcelona så vi gick dit TREVLIGT haha massa folk man kände ju och det e alltid roligt ! Så vi stannade där palla ej dra till slagt... Var väl hemma runt 4 tack för den kvällen Jasse mycket trevlig måste vi göra om snart.

Lördag BAKIS japp japp
Emma frågade om jag ville ta en promenad med henne så det gjorde vi och även Tyra (hunden)
Vi pratade om precis allt vi har ju en del att prata om eftersom vi e barndomsvänner :)
Sen blev jag bjuden hem till Familjen Bohlen på hemalagad pizza det var gott, sen körde Maria oss till Vellinge för vi skulle hem till Flizan och förfesta för att sedan dra mot Millenium. När dem stängde gick jag och min älskling till bussen och tog den till Vellinge sen blev vi hämtade där och hem till sängen för att sova men blir väckt av lite sms och hade sjukt svårt för att somna om men tillslut gick det.

Söndag
Mest tagit det lugnt heeela dagen och varit ute på min promenad, men idag gick jag själv och tänkte på allt möjligt det var skönt. I morgon e det skola och barnpassning imorgon ska jag passa mina tjejor äntligen var jätte länge sedan får sms utav dem hela tiden att dem saknar mig och vill att jag ska komma hem till dem hela tiden söta flickor det <3
 Som alla vet ÄLSKAR JAG BARN

Ha det bra...


Lagom bra till skolstarten...

Vaknade sådär 05.00 av att jag hade svin ont i magen och kunde verkligen inte somna om.
 Efter ett litet tag sprang jag in på toa och spydde fy fan... Och jag skulle egentligen till skolan idag första dagen på väldigt länge men nej givetvis blir jag sjukt så typiskt..

Sitter och kollar i Laredoute katalogen och jag har hittat en tunika och en Strandklänning som jag ska köpa.
Lite sommarkläder i know men jag har inte planerat att andvända dem nu utan när sommaren kommer och när vi ska utomlands :D:D:D

Ni får ha det bra....



skridsko åkning en vinter kväll

Idag har jag bara varit hemma heeeela dagen och haft morgonrocken på mig nice!!
Sen skulle familjen åka skridsko i Trelleborg men jag kunde inte det eftersom jag inte hittar mina skridsko e så jävla slarvig måste skärpa mig ordentligt med det..
Men sen kom jag på att när Rebecca (min fru) slutar jobba så kan ju jag låna min lillasyster skridsko så kan vi också åka :) så jag ringde min storasyster och frågade om hon var på självklart var hon det så vi åkte i Trelleborg och jag fick panik isen bara knaka hela tiden haha livrädd !! men mysigt var det iallafall
efter det gick vi till min syster nya lägenhet hon och Vasko köpt och kollade dem ska renovera den eller ja håller på
För där bodde en tant innan så inte så jätte fräsch om man säger så men den kommer bli riktigt fin när den blir färdig..

Ja då börjar skolan på Torsdag jipppppy :D:D Fyfan men snart tar vi studenten och det kommer bli ett jädrans össs fan va 
jag längtar wiiie :D:D

Vill önska all lycka till min Linkis som ska skriva upp imorgon hoppas hoppas du klarar det gumman <3

 

Bästa Nyår på väldigt länge :)

Orkar egentligen inte skriva i min blogg men lite kan ni få veta :)

Nyår då blev det först middag här hemma hos mig med Rebecca och Annicka sen vidare til Malmö för att ta tåget till Köpenhamn
när vi hoppade av tåget och gick mot Ströget blev vi tillfrågade om vi ville med på en rock club och det ville vi ;) efter vi varit där och kollat läget ville vi vidare så vi gick mot Club in då vi möte ett gäng från Australien och Grekland vi tog med oss dem till Club in och inne på club in var det riktigt roligt sen tog jag och Rebecca tåget hem vid halv 7 på morgonen och jag var hemma halv 9 och så var det direkt till bingen ska ni veta ohh sov riktigt skönt.. Ja Annicka hamna på ett hotell haha hon ville att jag och Rebecca skulle komma dit men neej icke ville hem till min egen SÄNG... Ha det bra gott folk

RSS 2.0